web creation software
Mobirise

"Het is algemeen bekend dat jongeren op Curaçao moeilijk toegang tot de arbeidsmarkt kunnen vinden. De oorzaken hiervan zijn divers. Tegelijkertijd ligt bij dezelfde jeugd buiten het vizier een onbenut ontwikkelpotentieel. Het is onze missie om jongeren te helpen bij het vinden van een passende baan met een langdurige arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer.

Wij geloven in samen leren, samen groeien, samen werken. Vanuit onze achtergrond en ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij in samenwerking met Fundashon Bicentini een bijdrage gaan leveren aan de jongeren en de werkgevers op Curaçao."

MobiriseOver Monica

Vanaf mijn zesde tot mijn negentiende jaar heb ik met mijn ouders op Curaçao gewoond. Het eiland is mijn tweede thuis en ik voel mij verbonden met de cultuur. Met veel warme herinneringen denk ik terug aan mijn jeugd op het eiland, de periode op de Dr. Albert Schweitser basisschool en daarna op het Peter Stuyvesant college.

Als zelfstandig ondernemer - bij “a Choice to Change” - werk ik op projectbasis als Interim manager, projectleider en coach. Tijdens mijn opdrachten kom ik veel mensen tegen. Ieder met een eigen verhaal. Door mijn interesse in de persoon en mijn vermogen om met aandacht te luisteren, ben ik altijd bereid om een ander te helpen door inzicht te geven in eigen kracht, ze te stimuleren en te helpen ontwikkelen.
Over Katja 

25 jaar geleden werd ik gegrepen door de charmes, de mensen, het klimaat en de schoonheid van Curaçao. Naast de charmes kent het eiland ook ontwikkelpotenties waar ik aan wil bijdragen. Met mijn passie wil ik een rol van betekenis zijn voor de jongeren op het door mij zo geliefde eiland Curaçao. 

Naast mijn functie als directeur van Motivated4U vervul ik ook de functie van consultant. Ik ben sparringpartner en adviseur voor directies binnen diverse organisaties. Ik beschik over actuele kennis van organisatieontwikkelingen met name op het gebied van cultuurverandering, leiderschap en changemanagement. Mijn kennis en ervaring combineer ik met een onbevangen kijk op de wereld, Dat maakt dat ik makkelijk mens en organisatie met elkaar verbind.

Mobirise


Waarom "talentonan di Korsou"?
Trots zijn op wie je bent en wat je doet. Door de omstandigheden zijn de jongeren gematigd enthousiast over de toekomstperspectieven op de arbeidsmarkt. Regelmatig slaat dat door in een negatieve of zelfs cynische houding.
Dat is  jammer, omdat daardoor vaak de positieve aspecten van het werk niet eens meer wordt gezien. Trots heeft te maken met je verbonden voelen met de organisatie en zingeving. Trots is ook een gevoel en dus niet altijd met feiten of argumenten te onderbouwen. Je werk moet ‘goed’ voelen om er trots op te kunnen zijn.

Onze toegevoegde waarde
Onze toegevoegde waarde ligt op dit vlak in het begeleiden van jongeren en  werkgevers. Samen groeien naar een ambassadeurschap die leidt tot een langdurige en trotse samenwerking op het eigen eiland. Onze jarenlange ervaring als detacheerder, werkgever en consultant bij grote bedrijven geeft ons de nodige kennis, ervaring en een dosis gezond boeren verstand.

Wat kenmerkt ons?
Vertrouwen hebben in de ander en ruimte geven, zodat jongeren echt betrokken raken en gemotiveerd zijn, 

Waar gaan wij voor?
Duurzame samenwerking, samen groeien, toegewijd zijn aan de taak. Het presteren komt vanzelf als de randvoorwaarden goed ingevuld zijn: juiste matching, goede begeleiding, afstemming op taken en takenpakket. Een persoonlijke begeleiding die recht doet aan het carrière-pad.

Hoe doen wij dat?
Wij verbinden ons aan Fundashon Bicentini. Deze stichting gaat voor de werkwijze van Playing for Succes. Organisaties, ambassadeurs en diverse sportverenigingen komen samen om te werken aan een succesvol toekomstperspectief. De jongeren krijgen onderwijs en hulp in het zoeken naar betaald werk of een stage. We kennen twee programma’s die wij daarvoor inzetten, waarbij wij ons enerzijds richten op leren in groepsverband en anderzijds begeleiding en coaching op individueel niveau. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Mobirise

Geïnteresseerd in project ´talentonan di Korsou´ en wil je daaraan bijdragen of meer van weten? Neem dan contact met ons op.

Katja
(06) 52 00 66 74
k.geerdink@motivated4u.com

.

Monica
(06) 83 65 07 79
monicabecker@live.nl

.