bootstrap theme
Mobirise

Motivated4U als business partner  

Wij werken vanuit een open houding en kijken per organisatie, per afdeling, per individu wat de beste aanpak is. Per vraagstelling maken we een vrijblijvende analyse en voorstel. Wij werken transparant en integer. Afspraken, tarieven en het hele proces zijn voor u direct inzichtelijk. Wij 'ontzorgen' u en managen het hele proces rondom uw vraag en zorgen er voor dat u zich bezig kunt houden met de dingen waar ú gemotiveerd en goed in bent. Daarom werken wij niet alleen met mensen die bij ons in dienst zijn maar ook met zelfstandigen die onder het label van Motivated 4U hun diensten aanbieden. U krijgt één factuur en heeft één aanspreekpunt. We houden het graag simpel en houden van aanpakken!

 Onze Interim Domeinen

1


Interim Banking & Insurance

Met een vast team van professionals op het gebied van (groot)zakelijk & particulier financieren, intensief/bijzonder beheer, (assistent) accountmanagement, control en diverse andere rollen zijn wij gespecialiseerd in oplossingen voor financiële dienstverleners. Daarnaast hebben wij interim professionals in huis met vaardigheden op het gebied van administratie, verkoop en financiën. Via ons uitgebreide netwerk is er de beschikking over de kennis en kunde die u nodig heeft, waardoor snel en adequaat in uw vraag kan worden voorzien.

2


Projectmanagement

Elk project wordt op zijn merites beoordeeld in de context van de opdracht. Met andere woorden, wanneer is het project een succes? Hoe wordt die eindstreep in een dynamische en risicovolle omgeving dan zo effectief mogelijk gehaald? Hiertoe hebben wij een aantal specialisten en generalisten geselecteerd die als projectmanager toegewijd en gemotiveerd hun expertise aan uw project verbinden.

3


CDD/KYC, Risk & Compliance

Weet u precies met wie u in zee bent gegaan? Terwijl de regelgeving complexer is geworden en het speelveld steeds meer naar internationaal terrein verschuift, wilt u zeker weten dat uw relaties integer zijn en u niet in verlegenheid kunnen brengen. Onze analisten met ervaring in grote projecten brengen voor u de risico's gedocumenteerd in kaart en begeleiden u bij het borgen van uw reputatie.

4


Lean Six Sigma Consultancy

Het klinkt zo eenvoudig. Het optimaal inrichten van de werkzaamheden binnen uw organisatie, zodat u de gewenste continue kwaliteit levert tegen minimale kosten. Toch blijkt de uitvoering in praktijk een stuk lastiger te zijn. Onze gecertificeerde LEAN Six Sigma consultants analyseren de situatie grondig en begeleiden u in dit continu verandertraject. Samen creëeren wij het draagvlak voor implementatie van de veranderingen en kan uw organisatie direct reageren op de steeds veranderende wens van de (interne) klant. De meest effectieve weg van strategie naar resultaat.

adres

Strevelsweg 700-303
3083 AS ROTTERDAM

telefoon

algemeen: (085) 111 79 70
recruitment: (06) 135 144 94

e-mail

algemeen: post@motivated4u.com
recruiter: m.idzerda@motivated4u.com

overige gegevens

KvK Utrecht: 59255145
BTW-nummer NL853390708